Low FODMAP diet bøger

Der er allerede mange steder og mange måder, hvor du kan få hjælp til Low FODMAP diæten. Da diæten er blevet super populær, er der rigtigt mange, som gerne deler deres erfaringer med dig. Der er allerede lavet nogle forskellige blogs, og blogindlæg om denne diæt, samt er der også allerede skrevet et par bøger om Low FODMAP diæten. Så der er rig mulighed for læring omkring Low FODMAP.

Så hold fast, for her kommer der en komplet guide til dig, som gerne vil vide lidt mere omkring Low FODMAP diæten og dens lækre opskrifter.

Bøger om Low FODMAP

”Low FODMAP diet – Giver ro i mavenaf Lisbeth Jensen, Stine Junge Albrechtsen, Cæcilie Gamsgaard Seidel, Marianna Lundsteen Jacobsen & Mette Borre.

Denne bog er henvendt specielt til dig, som gerne vil lære lidt om Low FODMAP diæten. Den henvender sig nemlig til de, som har fået stillet diagnosen irritabel tarm eller oppustet mave. Denne bog oplyser ikke kun om diæten, men også om diagnosen irritabel tarm. Derfor kan denne bog også drages til nytte af pårørende, som gerne vil vide lidt mere om emnet irritabel tarm og Low FODMAP diæten. Denne bog fungerer som en grundbog, der beskriver principperne bag diæten Low FODMAP.

Denne nyttige Low FODMAP bog er skrevet af hele fem danske diætister. De har alle uddannelse og stor erfaring indenfor Low FODMAP diæten og lidelsen irritabel tarm. Derfor giver denne bog en stor indlæring, og den er samtidig meget relevant for alle parter.

Normalpris: 299,95kr. Find bogen på tilbud på saxo.com og PLUSbog.dk

”Low FODMAP diet – Giver ro i maven 2” af Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianna Lundsteen Jacobsen.

Denne bog er en efterfølger til bogen ovenover, og den er skrevet af selvsamme diætister. Bog nummer et fungerer som en grundbog, som forklarer omkring diæten, og som kommer med simple ideer til mad. Denne ”Low FODMAP diet 2” er en guide til, hvordan man kan lave nemt og lækkert Low FODMAP mad, så det passer ind i hverdagen.

Der bliver præsenteret lækre og velsmagende opskrifter, som kun med få ingredienser er rigtig gode. Maden følger Low FODMAP diæten til punkt og prikke, og guider dig til en bedre fornemmelse i maven. Igen henvender denne bog sig til de, som går rundt med lidelsen irritabel tarm. Så vil du have et bedre helbred, og en meget lettere hverdag, så er denne bog den rette guide til dig.

Af denne serie af ”Low FODMAP diet” bøger, kommer der en tredje bog er i 2015. Den tredje bog guider dig til at få et normalt liv, når diæten igen er slut. Du har nu fået ro i maven, og vil gerne begynde at spise nogle af de fødevarer, som blev udelukket i diætperioden. Denne bog viser en guide til, hvordan du kan komme tilbage til din almindelige kost trin for trin.

Normalpris: 299,95 kr. Find bogen på tilbud på saxo.com og PLUSbog.dk

”Low FODMAP kost” af dengodekur.dk

Denne e-bog giver dig 63 digitale sider, som giver dig en god og bred oversigt over både Low, Middle og HIGH FODMAP’s. Samtidig giver den dig en komplet guide til at finde FODMAP’s i varedeklarationer, så du er godt udrustet når du er ude og handle.

Med flotte og nemme illustrationer, giver denne e-bog dig også en udførlig guide til, hvordan du kan genindføre FODMAP’s ingredienser i kosten igen. Efter diæten skal du være forsigtig, og gå stille og roligt frem. Dette kan denne e-bog hjælpe dig med. Ikke nok med det, så hjælper denne e-bog dig også med at lave de lækreste opskrifter. Der er tilføjet 10 lækre opskrifter, som du kan bruge til hele din dag.

Så er du lidt mere til læsning på nettet, så er det denne e-bog du skal købe. Prismæssigt ligger denne e-bog også meget længere nede, end de rigtige bøger gør.

Denne e-bog virker til alle platforme der kan læse pdf– PC, Mac, iPad, Android, m.fl. Den kan købes på: www.dengodekur.dk

Pris: 97 kr.

Low FODMAP Blogs

www.jannefischer.dk: Janne er blogger, som skriver om Low FODMAP diæten. Hendes kæreste har selv fået konstateret IBS (irritabel tarm), som desværre giver ham smerter i maven. De købte bogen ”Low FODMAP diet- Giver ro i maven”, og begyndte så på denne diæt sammen. De er nu færdige med diæten, men de har minimeret indtagelsen af en del af det, som Low FODMAP frabeder. Hele denne oplevelser skriver Janne om.

Denne blog indeholder gode, nemme og sunde opskrifter, som klæder dig på til en god diæt, som vil gøre underværker for din mave. Samtidig beskriver denne blog også en personlig oplevelse, og der er plads til ærlige meninger om diæten.

www.lowfodmap.com: Denne blog er en engelsk blog, som giver motivation igennem Low FODMAP diæten. Denne blog har til formål, at komme med lækre opskrifter, som pifter denne diæt en anelse op. Samtidig vil den hele tiden have nye opdateringer på Low FODMAP diæten, og følge den igennem diætens udvikling.

Her har du lidt læsestof omkring Low FODMAP diæten. Du har nu alle muligheder for at komme godt i gang med denne diæt, og få en bedre følelse i maven og komme af med den irritable tyktarm. Med tiden vil der komme mere læsestof. Dog er læsestoffet begrænset indtil videre, da diæten stadig er rigtig ny. Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *